Kommande

Erik Dahlbergsgatan 9A

Söder/Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Ludvig
Om föreningen
Avgift
1 328 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år
Pris/m²
45 930 kr/m²
Kommande

Välkomna till Erik Dahlbergsgatan 9A och populära Brf Ludvig!

Är du möjligtvis student, förstagångsköpare eller på jakt efter en billig övernattningsbostad? Nu finns chansen att förvärva en charmig 1 rok om 43 kvm bekvämt beläget en halvtrappa upp. Halvtrappan gör att Ni ändå slipper insyn. Ta ej för givet den härliga takhöjden samt ljuset som fönster i dubbla väderstreck medför. Här ser Ni ett renoverat kök i neutrala kulör- och materialval med plats för stort matbord samt ett helkaklat badrum även det i neutrala kulörval. Avgiften är endast 1 328 kr/mån, vilket bidrar till en förmånlig boendekostnad där värme, kallvatten, kabel-tv, dubbla förråd, tillgång till tvättstuga samt gemensam balkong i trapphuset ingår. Sittmöjligheter på innergården!

Brf Ludvig är en solid förening som har 17 bostadsrätter - så sent som 2019 renoverades alla fönster och 2020 renoverades fasaden.

Läget talar för sig självt - belägen på en lugn gata mitt på Torpa/Söder! Här finns bland annat Högskolan, matbutiker, restauranger, härliga grönområden och promenadstråk inom gångavstånd. Willys ligger endast någon minut promenad bort och godisbutiken VIP Torpa når den godissugne på under minuten. För den som föredrar att åka kollektivt finns mycket bra kommunikationer endast ett stenkast från bostaden, annars går det utmärkt att promenera eller cykla till det mesta!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Robin Lindholm

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Robin Lindholm, SkandiaMäklarna Jönköping
0708204700

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.