Duvhöksgatan 2A

Söderkulla, Malmö Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Duvhöken i Malmö
Om föreningen
Avgift
2 200 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
19 737 kr/m²
Antal besök
2 333
Dagar på Hemnet
25

Välkomna till Söderkulla och en av områdets absolut bästa bostadsrättsföreningar, HSB Brf Duvhöken. Här erbjuds nu det perfekta boendet för pendlaren eller förstagångsköparen i behov av ett bekvämt och tryggt boende nära kommunikationer. Här bor man helt skyddat från insyn i en rofylld miljö.

Vår nyfunna bostadsdröm ligger på sjunde våningen med stor inglasad balkong. Njut till ett av områdets kanske bästa lägen fri utsikt från vån 7/8. Här bor man med villaområdets takåsar, himmelen och förmiddagssolen i blickfånget. Vi ges utmärkt disponering med separat kök, stort vardagsrum och inglasad balkong på rad efter varandra. Här erbjuds charmiga originalattribut som stora fönsterpartier, originalparkettgolv och fina fönsterbänkar av sten. Uppfräschat kök med diskmaskin samsas med ett helkaklat badrum med badkar.. Som pricken över i ges vi tillgång till stor inglasad balkong med förmiddagssol.m

Södra Malmö och Söderkulla genomgår en förändring och blir ständigt mer och mer centralt och efterfrågat. Här bor man på bekvämt cykelavstånd till stan, samtidigt som Nya Hyllie och Emporia enkelt nås åt andra sidan. Vill man ha lugn och ro kan man gå ner till villakvarteret eller föreningens fina innergård. Vi ges utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar, cykelleder och ringlederna på kort avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.