Långholmsgatan 7, 2tr

Södermalm / Hornstull, Stockholm Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Byggår
1913
Förening
BRF Bulten 21
Om föreningen
Avgift
1 386 kr/mån
Pris/m²
87 727 kr/m²
Antal besök
2 105
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta och möjliga "minitvåa" belägen på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull! Lägenheten är väldisponerad med ett ljust rum med kakelugn(ej fungerande) ett stilfullt och fullutrustat kök som har plats för matbord samt ett mycket fint badrum! Rummet är idag möblerat med matbord och 160cm säng men kan givetvis möbleras med en mindre säng och då skapa plats för både säng och soffmöblering. Praktisk förvaring erbjuds i stor klädkammare med både hyllor och klädkammare. Rikligt ljusinsläpp ges från rummets karaktäristiska burspråk som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vackert trägolv, fönster med djupa fönsternischer och speglade dörrar bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter. För den som hellre önskar en två skulle kök kunna flyttas till vardagsrum och nuvarande kök bli ett bra sovrum(se alternativ planlösning) Välskött och skuldfri förening med flertalet bekvämligheter för sina boende så som bastu (nybyggd 2018), cykelförråd, tvättstuga samt två trevliga innergårdar.

Här bor du i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredningsbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.