Slipgatan 12 - ACCEPTERAT PRIS

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

2 915 000 kr

2 650 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Slipgatan 12
Om föreningen
Avgift
2 001 kr/mån
Driftkostnad
7 356 kr/år
Pris/m²
94 032 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Vänligen kontakta ansvarig mäkIare för visning!

I Hornstull på lugna och vattennära Slipgatan finner du denna välplanerade etta om 31 kvm. Lägenheten präglas av charmiga originaldetaljer, har ett kaklat badrum och har stora fönsterpartier med en grönskande utsikt.

Missa inte föreningens gemensamma takterass i strålande läge och med utsikt över Reimersholme och takåsarna. På bakgården finns 8 parkeringsplatser.

Hornstull är en sprudlande del av Södermalm! Här erbjuds närheten till natur och vatten med Pålsundet, Årstaviken, Tantolundens stora grönområden och egna sandstrand, Långholmens badplatser och mysiga promenadstråk och Söders lilla oas Reimersholme. Populära stråk för löpturen, lockar träningspass inomhus finns brett utbud att välja mellan. Hornstull erbjuder vidare ett storslaget utbud av restauranger, fik och prisbelönta barer samt den omåttligt populära Hornstulls Marknad med ’foodtrucks’ under större delen av året. I Hornstulls Galleria kan den shoppingsugne stilla sina begär, är man filmsugen får man inte missa Hornstulls egna biograf - Bio Rio - som är en av Stockholms få kvarlevande singelbiografer.

Kommunikationerna kan knappast vara bättre. 4:ans buss och 66:an går tvärs över gatan. Hornstulls tunnelbana (Röda linjen) finns i samma kvarter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Kontakta mäklaren

Jonathan Wreede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Mäklare Jonathan Wreede, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
0707407370