Nyproduktion

Grafiska vägen 4C

Södra Centrum, Göteborgs kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39,5 m²
Balkong
Ja
Våning
10, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Plånet i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 314 kr/mån
Driftkostnad
4 716 kr/år
Pris/m²
59 494 kr/m²
Nyproduktion

BETALD AVGIFT HELA 2023 - Högt upp i huset, på våning 10, finner ni denna nyproducerade etta med rymlig balkong i soligt söderläge. På samma våningsplan ligger den stora gemensamma takterrassen i västerläge som har fantastisk utsikt över stan.

Öppna sociala ytor, välutrustat kök, modernt badrum med kombimaskin samt rymlig klädkammare eller kontor om man så vill. Stort allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Lägenheten har det unika inredningspaketet First Edition där köket har snygga gröna köksluckor med stilrena handtag i svart, stenmönstrad bänkskiva och vitt kakel tillsammans med rostfria vitvarorna. Hemmet har ett vackert askgolv och kommoden i badrummet har en inbyggd bluetooth-högtalare. Det finns även smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång.

Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Lundin Fastighetsbyrå

Kontakt

David Söderholm

Lundin Fastighetsbyrå
Mäklare David Söderholm, Lundin Fastighetsbyrå
0704-55 22 84

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.