Skvadronsgatan 13

Södra Ekkällan, Linköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 595 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Tinnerbäcks Källa
Om föreningen
Avgift
2 112 kr/mån
Driftkostnad
4 512 kr/år
Pris/m²
46 719 kr/m²

Att kunna koppla av på hemmaplan och komma hem till en relax är en dröm för många. I Tinnerbäcks Brunn II är det din verklighet. Med ett gårdshus på 70 kvadratmeter som rymmer bastu och relax kan du avrunda dina dagar med en ordentlig avkoppling. Här finns även separerade omklädningsrum och duschar.

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad bostad med balkong belägen i ett av Linköpings attraktivaste områden. På våning 5 på Skvadronsgatan 13 presenteras en etta, smakfullt inredd med högkvalitativa materialval. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som är belägen i ett av husets bättre lägen med sol större delen av dagen! Här avnjuts sol i ett härligt söderläge.

Missa inte chansen till en nyproducerad lägenhet som är genomtänkt i alla avseenden - unikt läge, perfekt planlösning och hög standard.

Tillträde från 22 juni och framåt.

Bo med närhet till natur och Tinnerö Eklandskap. Här har ni bra cykelavstånd ner till stadskärnan, US och Universitetet. Goda bussförbindelser precis utanför. God närservice finns att tillgå i närliggande Coop-butik. Närhet till flera förskolor, skolor samt motionsanläggningar.

Välkommen att kontakta Philip Stråkander för ytterligare info.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Philip Stråkander

Bjurfors Linköping
Mäklare Philip Stråkander, Bjurfors Linköping
070 740 81 55