Kristallvägen 133

Solberga, Stockholm Se på karta

1 735 000 kr

1 495 000 kr +16%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Turmalinen 2
Om föreningen
Avgift
1 438 kr/mån
Pris/m²
96 389 kr/m²

Accepterat pris! Flexibelt tillträde. Ring ansvarig mäklare för privatvisning.

*Totalrenoverad.
*Modernt kök.
*Ny säkerhetsdörr.
*Fransk balkong.
*Stambytt fastighet.
*Platsbyggd säng med gott om förfaring.
*Stort förråd medföljer.
*Flera hyresrätter kvar i föreningen = dold tillgång.

Stig in till denna kvadratsmarta och optimalt planerade bostad som passar perfekt som första bostad. Här bor ni nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena. Bostaden har gott om förvaring i form av en platsbyggd säng. Fint kök med ny induktionshäll och inbyggd ugn. Genomgående vitmålade väggar och vacker laminat på golvet. En riktigt bra lägenhet för er att trivas i under många år. Här erbjuds ett perfekt boende för den kräsna och här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Missa inte denna.

Området Solberga ligger optimalt mellan Telefonplan och Älvsjö. Här bor ni ostört mitt i naturen samtidigt som du har väldigt nära till bussarna (142) som trafikerar till Telefonplan åt ena hållet (7min) och Älvsjö station (6 min) åt andra hållet. Perfekt utgångsläge beroende på vilken kommunikationsväg man vill ta vidare. Vid både Telefonplan och Älvsjö finns flertalet restauranger, matbutiker och service så som apotek, frisör, konditori, fik etc. Behöver du en snabb middag ligger populära E4-baren ca 100 meter från porten. I huset finns restaurangen Buffalo Bills. Solberga är ett gemytligt område med närhet till både natur och citypuls. För dig som gillar att springa eller promenera finns många bra promenadstråk och motionsspår. För de små ligger lekplatsen och parkleken Kristallparken precis runt knuten. Här finns ett litet djurstall med kaniner och höns.

Behöver du storhandla eller gå på systembolaget ligger Västberga ett stenkast härifrån med stora Coop Forum, Rusta, Systembolaget etc. Givetvis kan du även promenera till både Telefonplan (och Midsommarkransen) och Älvsjö för vidare upptäcktsfärd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten