Skytteholmsvägen 26

Solna Centrum, Solna Se på karta

2 400 000 kr

1 995 000 kr +20%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Nej
Byggår
1952
Förening
BRF Rubinen 1
Om föreningen
Avgift
1 392 kr/mån
Pris/m²
72 727 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN! RING ANSVARIG MÄKLARE ALEXANDER SYVERTSSON 0708 94 84 74 FÖR VISNING!

Välkommen till denna välplanerade 1a i fantastiskt läge, här har du allt du behöver på väldigt bekvämt avstånd. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober i hallen. Badrum med handdukstork klinkerbelagt golv och kakel på väggarna. Köket är i smakfullt trä och mosaik ovan arbetsytorna. Här finns gott om förvaring och plats för matbord, fönster fyller rummet av ljus. Sovrummet är väl tilltaget och här får dubbelsäng, arbetshörna och annan önskvärd inredning plats.
Låg avgift!

Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis&Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Gångavstånd till både Råstasjön och Huvudsta strand / Hornsberg / Karlbergs slott, som alla erbjuder mycket fina promenadstråk. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Notar