Nyproduktion

S:t Ansgars Väg 10

Solna Råsunda, Solna Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
6 av 6
Byggår
2020
Förening
BRF Råsundakullen
Om föreningen
Avgift
2 395 kr/mån
Pris/m²
91 286 kr/m²
Nyproduktion

Bo med himlen som närmsta granne i denna nyproducerade vindslägenhet i exklusivt utförande. Vitoljad parkett och ljusa väggar skapar tillsammans med öppna planlösningar den rätta vindsvåningskaraktären. Påkostade och lyxiga materialval genomsyrar såväl kök som badrum som håller hög klass med detaljer i mässing. Ekonomiskt stark föreningen där flera större renoveringar genomförs under konverteringen av råvinden. Beräknad inflyttning maj 2021. Lugnt läge i Råsunda med direkt närhet till restauranger och service. Promenadavstånd till Solna C och Mall of Scandinavia. Utmärkta kommunikationer ett stenkast bort med T-bana, pendeltåg, tvärbana eller buss. På cykel tar det ca 15 min in till Vasastan. Detta är boendet för den kräsne som söker något mer än en nyproducerad lägenhet - stil, klass och finess beskriver vad som gömmer sig under takåsarna på Sankt Ansgars Väg 10.

RÅSUNDA
Råsunda är Solnas mest populära stadsdel som ständig är i rörelse och kan erbjuda något för alla. Längsmed paradgatan Råsundavägen ligger flertalet restauranger och caféer att välja emellan, små personliga butiker, vinbar, glasseria, bageri och yogastudio, allt är småskaligt men det också det som skapar den härliga stämningen i Råsunda. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och motionsslingan runt Råstasjön. Under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka den lokala biografen på Svensk Filmhistorisk mark uppe i Gamla Filmstaden. Kontrasten är tydligt mot vad som erbjuds i Mall of Scandinavia, nordens största shoppinggalleria som slog upp portarna 2015 och erbjuder ett brett utbud av shopping och matupplevelser i 224 butiker och över 20 restauranger. I gallerian ligger också IMAX- biograf, SATS gym, Hemköp och ICA Kvantum för större matinköp. Mindre matinköp gör man på den lokala ICA-butiken vid Stråket ett par hundra meter från huset. I motsatt riktning in mot Vasastan ligger Solna Centrum med klädbutiker, service, apotek, bank och en välsorterad ICA Kvantum. Solna Centrum utgör en knytpunkt för kommunikation med T-bana och tvärbana. Till pendeltåget promenerar ni på några minuter.

GRÖNOMRÅDEN / TRÄNING / FRITID
Precis intill huset ligger Charlottenburgsparken, perfekt om man vill rasta hunden eller koppla av i parkmiljö. Närmsta gym Puls & Träning ligger en tvärgata bort på Solnavägen och flera SATS- gym finns en promenad bort. Vackra omgivningar hittar ni vid Råstasjön och Lötsjön med fina promenad- och löpvägar. Tillsammans bildar slingan runt sjöarna en ca 5 km lång runda. Intill Råstasjön ligger Solna rackethall. Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 erbjuder utmaningar i varierande terräng och under vintern finns elljusspår för skidåkning. I Vasalundshallen kan ni träna simning i 25-meters bassäng, gymma eller delta i gruppträningspass. Under sommaren kan man besöka Huvudstabadet med utomhusbassäng eller bege sig till Hagaparken som binder samman Solna och Vasastan för en picknick eller dopp i Brunnsviken. Här finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis intill vattnet där ni också kan avnjuta en brunch på Haga Forum.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Närmsta T-bana är Solna Centrum (blå linje) som ni promenerar till på 5 minuter. Till T-centralen tar det 10 min, Fridhemsplan 6 min eller Kista 7 min. Utmed Råsundavägen avgår flera bussar, däribland 51

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019