Uppfartsvägen 5, 1 tr

Råsunda, Gamla Råsunda, Näckrosen, Solna kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
30 m²
Våning
1, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Enen 5
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 012 kr/mån
Pris/m²
86 500 kr/m²

Fast pris 2 595 000 kr, flexibelt tillträde.
Lägenhet som ligger perfekt i Råsunda om man söker en bostad som skall ha närhet till kommunikationer, city och pulsen och charmen som finns i härliga Råsunda.
Helkaklat, stilrent badrum.
Ett väl tilltaget rum med plats för soffa, 2 bra väggar att möblera mot, matplats för 3-4 personer. Separat sovutrymme/alkov.
Arbetskök med vita skåpsluckor, kyl/frys, induktionshäll.

BRF Enen 5 är en äkta förening som äger marken och bildades redan år 2000. Föreningen består av 30 lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt) samt en lokal som hyrs ut.
Föreningens ekonomi är god och har många, stora renoveringar bakom sig tex stambyte, fönsterbyte och fasadrenovering.
Lägenheten disponerar över ett vindsförråd. I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd och uteplats att nyttja för föreningens medlemmar.

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Manuel Campos

Svensk Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Manuel Campos, Svensk Fastighetsförmedling Solna
+46708960953