Gustavsbergsgatan 3 C - Fast pris!

Sommarro, Uppsala kommun Se på karta

1 385 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1948
Förening
BRF Utsikten
Om föreningen
Avgift
1 259 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
74 865 kr/m²

Fast pris, först till kvarn-principen! Ring för privatvisning! Optimalt planerad 1:a med extra takhöjd och ett bra läge i Sommarro! Låg månadsavgift på 1259 kr. Perfekt som studentlägenhet, övernattningslägenhet eller första boende.

En yteffektiv och väl utrustad lägenhet med vacker stavparkett i allrum och ljus färgsättning. Luftigt allrum med ingång till klädkammare och härlig utsikt över innergården. Helkaklat badrum efter stamrenoveringen 2003 med golvvärme och dusch samt trevlig hall med köksdel placerad intill allrummet.

Till lägenheten hör 2 källarförråd.

Välkommen till en solid och välskött förening med mycket låg belåningsgrad. Föreningen bjuder på gemensamhetsutrymmen som bland annat tvättstuga, hobbyrum och cykelförråd samt en trevlig lummig innergård med trädgårdsmöbler.

Här bor du med vackra Stadsskogen in på knuten och samtidigt nära centrum. Stadsskogen med fina löpspår på sommaren och skidspår under vintern. Du har också nära till flera stora institutioner som Blåsenhus, Universitetet, Ekonomikum, Akademiska och BMC m.fl.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elsa Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elsa Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala