Karlsrogatan 85B

Sommarro, Uppsala Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40,4 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1947
Förening
BRF Häggen
Om föreningen
Avgift
2 556 kr/mån
Driftkostnad
1 896 kr/år
Pris/m²
41 955 kr/m²
Antal besök
810
Dagar på Hemnet
5

Välkomna till gröna naturnära Sommarro med närhet till stadslivet. Här får ni det bästa av två världar med Uppsalas kanske bästa sushi runt hörnet!

På Karlsrogatan 85B finner ni denna mysiga 1:a med stort kök och härlig balkong i sydvästläge. Bostadens 40,4 kvm fördelar sig fint med ljusa rum, fräscha ytskikt och ett stamrenoverat badrum. Köket är komplett utrustat och rymmer plats för sällskap att samlas för något gott att äta och dricka. Bostadens rum har plats för både sällskapsdel och sovplats. Önskas en mer tydlig rumsuppdelning kan ni enkelt sätta upp takskenor för en mer privat sovplats. När vädret tillåter har ni även en rymlig balkong att spendera tid på och njuta av lugnet i älskade Sommarro.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och månadsavgift. Till lägenheten hör två källarförråd.

Sommarro är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från Uppsalas stadspuls. Här bor ni granne med naturreservaten Stadsskogen, Hågadalen och Ekebydalen. Här finns fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår och motionsstigar som under vintertid blir till skidspår. Närservice är samlat kring Västertorg; där finns vårdcentral, tandvård, bibliotek, apotek, livsmedelsaffärer samt lokal restaurang. Ytterligare service finns längs Norbyvägen med cykelaffär, pizzeria, sushirestaurang och en blomsteraffär.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.