Marsvägen 14

Stenkulla, Nyköping Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28,5 m²
Våning
4, hiss finns
Förening
HSB BRF Jupiter i Nyköping
Om föreningen
Avgift
1 751 kr/mån
Driftkostnad
3 096 kr/år
Pris/m²
17 368 kr/m²
Antal besök
772
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till Marsvägen 14 och denna ljusa etta på fjärde våningen. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare det stora fönstret. Fransk balkong och sovalkov. Ett litet och trevligt kök med svart inredning. Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende i en stabil HSB-förening med god ekonomi.

Lägenheten är attraktivt belägen i trivsamma Stenkulla med kort avstånd till Nyköpings centrum. Här bor man bekvämt med närservice direkt runt knuten i form av livsmedelsbutik, pizzeria, gym, frisör, konditori med mera.

Säljaren berättar:
Lägenheten har ett fint ljusinsläpp från morgonen och fram till mitt på dagen/eftermiddagen då det finns två fönster, ett i köksdelen och ett större i allrummet/vardagsrummet, samt ett fönster i den franska balkongdörren. Fönsterna kan öppnas på två olika sätt vilket gör att man har goda vädringsmöjligheter, men det bästa är ändå den franska balkongdörren som man kan öppna för frisk luft. Extra skönt under vår- och sommartid. Den relativt nyrenoverade köksdelen (2016) har allt man behöver och önskar. En måttanpassad och specialgjord köksdel med integrerad diskmaskin och kylskåp/frys som smälter in i det svartguldiga köket. I köksdelen finns en noga utvald spis samt dimbar belysning som bidrar till att man gärna vill vara där för att laga mat.

Lägenheten och föreningen bjuder på goda förvaringsmöjligheter. I lägenheten finns det 4 tilltagna garderober med olika utformningar för att få plats med det man behöver och lite till. I källaren som man lätt tar sig ner i med hjälp av hissen finns både ett stort förrådsutrymme och en matkällare. I övrigt finns också ett väldigt stort cykelförråd där man kan ställa flera cyklar – om man vill det.
Föreningen är väldigt välskött. En väldigt låg hyra, en mindre fast elkostnad. Genom gruppavtal i föreningen finns gratis TV-box med ett brett kanalutbud och ett snabbt 250 mbits-bredband till en låg månadskostnad som läggs på hyran från Comhem. Om man inte vill ha det väldigt billiga och snabba bredbandet från Comhem så finns det även fiber indraget för att kunna välja en annan internetleverantör. Möjligheterna är många. Två hissar i fastigheten – varav en möbelhiss vilket gör att det oftast alltid finns en hiss ledig och det är otroligt smidigt när man ska få in eller ut större föremål.
Utöver det finns det billiga parkeringar, med och utan el, för 100-180kr i månaden och en inre fond som kan användas till underhåll eller reparationer i lägenheten som tickar på med ca 100kr per månad. I januari 2021 användes den för att täcka den större delen av elcentralsbytet. Numera finns det alltså automatsäkringar i lägenheten som gör att man sparar in några kronor på att inte köpa proppar.

Föreningens fastighetsskötare måste nog vara en av de bästa som finns. Han tar allt på stort allvar och samtidigt otroligt trevlig. Noggrann i allt han gör och han svarar alltid när man ringer och behöver hjälp med något. Det är ordning och reda i och runt fastigheten – vilket jag verkligen uppskattar. Inte nog med att han gör ett bra jobb, han har även hjälpt mig och min fru med diverse saker under våran flyttprocess som inte ingår i hans arbete. Hatten av!

Trevliga och hjälpsamma grannar. Under årens lopp har man mött framförallt de närmaste grannarna och kunnat prata om privata saker då de utstrålar ödmjukhet och trygghet. Innan covid-19 blev det en och annan kram och handskakning i trapphuset när vi löste problem tillsammans eller bara när man fick höra några fina ord. I huset i övrigt finns det gott om goda människor. I och med det har det fungerat utmärkt med de gemensamma tvättstugorna som alltid är välstädade, och när det har dykt upp missförstånd har det löst sig på ett exemplariskt sätt.

Jag säger då det, om det inte hade varit för att jag och min fru är i ett sånt läge i livet där vi behöver en något större boarea så hade jag/vi bott kvar. Nästan omöjligt att hitta ett så pass billigt boende sett till

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.