Nyproduktion

Årsta Skolgränd 6

Stockholms kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Byggår
2022
Planerat tillträde
Februari 2022
Förening
BRF Vélo 1
Om föreningen
Avgift
2 461 kr/mån
Pris/m²
96 719 kr/m²
Nyproduktion

Högst upp i huset återfinns denna välplanerade etta med balkong i fritt läge mot innergård! Njut av den mysiga balkongen och bostadens läge med cykelavstånd till staden och naturen.

Här finns allt du behöver på väldisponerad yta med ett allrum som rymmer både soffa, säng och matbord. Fönster och glasad dörr till balkongen ut mot föreningens gård ger härligt ljusinsläpp i bostaden.

Bostaden är utrustad med Besqabs inredingskoncept Solid. Köket i vitt från vedum med en bänkskiva i laminat som är melerad ljust grå. Stänkskyddet matchar med blanka kakelplattor i halvstensförband. Gott om förvaring och maskinell utrustning i rostfritt!

Badrummet är ljust med stora vita, matta plattor i stående rak sättning. På golvet finns en formpressad ljusgrå platta med behaglig yta. Kommoden är vit, liksom bänkskivan över kombimaskin och väggskåp. Kromdetaljer finns både på blandare och beslag, samt vid glasskivan som utgör duschväggen.

Genomgående trestavsparkett i ek. Välkomnande hall med hatthylla och skjutdörrsgarderob som rymmer gott om förvaring.

Föreningen har två härligt inredda takterrasser som rymmer många sällskap samtidigt, en innergård som är större och ljusare än de flesta, cykelverkstad och garage.

Tillträde beräknas till februari 2022.

Läs mer om bostaden