Hästholmsvägen 10

Stockholms kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
21 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 10, hiss finns
Byggår
1945
Förening
BRF Klippan 10
Om föreningen
Avgift
1 001 kr/mån
Driftkostnad
3 504 kr/år
Pris/m²
107 143 kr/m²
Antal besök
1 700

Välkommen till en högt belägen 1:a fri från insyn och fri utsikt över Henriksdalshamnen, Sjöstan och Hammarbybacken. Bostaden är i genomgående väldigt fint skick och en väl omhändertagen. Fastigheten är stambytt under 2004 med nya VA-stammar till både kök och badrum. Fint och funktionellt badrum med klinker och kakel i mycket gott skick. Modernt funktionellt kök i vitt, utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn och mikrovågsugn, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Rum med plats för soffa, matgrupp och säng. Stort fönster med fri utsikt mot park och stad. Välkommen till ett bekvämt boende där allt är klart - bara att flytta in! Till lägenheten hör även tre förråd varav ett ligger precis utanför.

Stabil och nästintill skuldfri förening med engagerade medlemmar! Föreningen erbjuder sina medlemmar faciliteter som tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd, gård och takterrass. Utöver detta så har fastigheten en fin trädgård med utemöbler, blommor, fruktträd och odlingslådor.

Utmärkta kommunikationer till city - Samtliga bussar från Nacka/Värmdö samt Saltsjöbanan trafikerar området med anslutning mot Slussen. Hållplats för buss 53 utanför porten mot Slussen, T-centralen och Fridhemsplan. Buss 71 som går mellan Jarlaberg och Slussen via Sickla Udde. Med färjorna M/s Lisen och M/s Lotten når man Södermalm med avgångar var 10 min i rusningstrafik. M/s Emilie trafikerar Nybroplan. Med bil tar det mindre än några minuter att nå Södra länken och via den hela Stockholms motorvägssystem.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Kontakta mäklaren

Johan Sandberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Mäklare Johan Sandberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
070-162 74 26