Heklagatan 61H

Stockholms kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31,4 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2016
Förening
BRF Kistaterrassen
Om föreningen
Avgift
2 013 kr/mån
Pris/m²
50 796 kr/m²

Välkommen till denna 1:a i ett trivsamt och ett fridfullt Kistahöjden. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp med en mysig balkong utsikt, det är även en radhuskänsla med egen ingång. Lätt möblerat samt bra erbjudande av modern utrustning och sociala ytor.

Ett lättmöblerat, mysigt och rymligt allrum med vackert ljusinsläpp utgör kärnan i denna lägenhet. Dessutom finns ett modernt, funktionellt och välplanerat kök, ett stort, fräscht och praktiskt badrum samt en rymlig, inbjudande och välplanerad hall. Här finns även en stor och underbar balkong med sol och med grönskande utsikt.

Ett stenkast ifrån lägenheten ligger Kista Centrum, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

Kevin Norai

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare Kevin Norai, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0701620162