Nyproduktion

Oskarslundsbacken 8

Stockholms kommun Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
0, hiss finns
Planerat tillträde
Hösten 2024
Avgift
2 750 kr/mån
Pris/m²
87 576 kr/m²
Nyproduktion

Stilren etta med stor uteplats i centralt läge i populära Liljeholmskajen. Lägenheten har ljusinsläpp från flera fönster mot gårdssidan och en fin öppen planlösning med en smart placerad sovdel.

Bostaden är stilfullt inredd med fina och funktionella materialval. Här finns alla bekvämligheter såsom induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Huset ligger i de populära Sjövikskvarteren på Liljeholmskajen. Läget är centralt, bara några kvarter upp från den omtyckta kajpromenaden och nära till barnomsorg, restauranger och matbutiker. Kommunikationerna är mycket bra med bussar, tvärbana (Årstadal), tunnelbana (Liljeholmen) och pendeltåg (Årstaberg) på kort promenadavstånd. Här kommer du att trivas.

Läs mer om bostaden
JM Kundtjänst Bostad

Kontakt

Annamaria Odenfors

JM Kundtjänst Bostad
Mäklare Annamaria Odenfors, JM Kundtjänst Bostad
+46768990243

Visningstider

  • 27
    jun
    Idag kl. 15:00–16:00
    Mycket välkommen på visning i visningslägenheten på Oskarslundsbacken 13, 1/2 tr. Här kan du besöka en 5:a i en annan förening för att se hur en färdig JM lägenhet ser ut. På visningen träffar du mäklare och kan få information om föreningen och området samt även besöka lägenheterna 3D virtuellt för att få en känsla för solläge och balkongutsikt. Du tar dig enkelt till Liljeholmskajen med t-bana Liljeholmen och därifrån är det cirka 700 meters promenad till visningslägenheten på Oskarslundsbacken 13. Du kan också ta tvärbanan till hållplats Årstadal. Kommer du med bil parkerar du på gatorna i närheten.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.