Sjöviken på Strandängen

Strandängen, Jönköpings kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Sjöviken på Strandängen
Om föreningen
Avgift
2 608 kr/mån
Pris/m²
40 323 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv etta endast ett stenkast från Vättern!

Välkommen till Sjöviken, projektet som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen.

En av lägenhetstyperna är denna etta där kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning och där praktisk sovalkov ger logisk plats för sängen. Bekvämt med såväl diskmaskin som kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En hög standard där moderna materialval samspelar med hög funktionalitet. Kort och gott en väldigt bra bostad!

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

Alldeles intill Vätterns strandkant, med en grönskande parkmiljö i tre väderstreck runt kvarteret byggs nu projekt Sjöviken med totalt 79 bostadsrättslägenheter.

Försäljning sker enligt först till kvarn och preliminär inflyttning är årsskifte 2022/2023.

Lägenheterna från 31 kvm till 115 kvm fördelas i två huskroppar. Med en hög grundstandard varierar lägenheternas olika attribut och personliga tillval blir givetvis möjliga. Exempel på fördelar i de olika lägenhetstyperna är egna entréer, stora söderbalkonger, separata tvättstugor och fönster som löper ned till golv. Gemensamt för alla är digitala nyckelsystem, garage och tillgång till projektets häftiga bonusar som onekligen ger såväl karaktär som identitet!

Om vi börjar ovanifrån så kommer en takterrass på 6:e våning bli en läcker plats att njuta av såväl utsikt som sol ifrån. Med Vättern och grönskande natur som projektets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Tar vi oss ned till innergården blir det inte direkt sämre... Med sitt öppna och luftiga läge har den kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern!
På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen.

Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Sjöviken blir startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel"
Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov.

Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära projekt.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att köpa en av lägenheterna.

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Gustavsson

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Christian Gustavsson, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708240803