Sofiagatan 60E

Strömmensberg, Göteborgs kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40,2 m²
Våning
3 av 3
Byggår
1926
Förening
HSB BRF Helagsfjället 1-4 i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 587 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
53 483 kr/m²

Välkommen in i en optimalt planerad lägenhet med centralt, ostört och vackert läge. Denna ljusa etta är i bra skick och har bland annat generös takhöjd, stora fönster och härlig atmosfär. Den här lägenheten har en alldeles särskild hemtrevlig känsla över sig.

Bostaden kombinerar det bästa av världar; vackra detaljer tidstypiska för de landshövdingehus som duggar tätt i Strömmensberg och Bagaregården såsom träpanel och brädgolv flätas samman med modern bekvämlighet. I denna genomgångslägenhet har du ljus från två olika väderstreck och en fantastisk utsikt över Göteborg.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, som utöver sin lummiga innergård (de årstider som tillåter) även bjuder på fantastisk utsikt från husets framsida. Läget på Sofiagatan kombinerar lugna omgivningar med närhet till områden som exempelvis Kålltorp, Munkebäck och Redbergsplatsen där det finns stort utbud av caféer, restauranger och butiker.

Strömmensberg är en mycket trevlig del av natursköna Göteborg. Här har du Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn inom gångavstånd och Kålltorp och hela dess mysiga utbud av restauranger och caféer en promenad bort. Kommunikationerna in till stan är utmärkta och från Härlanda hållplats är du inne i centrum på tio minuter.

Föreningen är väldigt välskött och har mycket god ekonomi vilket är en stor trygghet för dig som boende här.

Vi ses på Sofiagatan 60E!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Kontakta mäklaren

Lovisa Flodin

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Mäklare Lovisa Flodin, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
+46704619060