Hallonbergsplan 14, vån 2

Sundbyberg / Hallonbergen, Sundbyberg Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Ja
Byggår
1972
Förening
BRF Kompassen 1
Om föreningen
Avgift
1 688 kr/mån
Pris/m²
40 357 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende. Här bor ni med centrum nedanför porten och naturen bara runt knuten.
En trivsam planlösning med separat vardagsrum och renoverat kök. Med en tillhörande stor balkong gör det lägenheten väldigt inbjudande med härliga sociala ytor. Utöver det finns det riktigt bra förvaringsmöjligheter såväl i lägenhetens klädkammare som i det tillhörande förrådet. Lägenheten erbjuder ett stambytt och fräscht badrum. Mycket omtyckt boende med låg månadsavgift i populär förening!

Här bor ni med ett bra läge precis intill Hallonbergens centrum. Centrumet erbjuder ett varierat utbud av butiker, matvarubutiker samt caféer. Från Hallonbergens Centrum tar ni enkelt tunnelbanans blå linje direkt in till T-centralen på ca 13 min. Med tunnelbanan tar ni er enkelt till Kista centrum för ett stort shoppingutbud. Från Hallonbergen går också bussar som tar dig till närliggande Sundbyberg, Ursvik/Brotorp.

På kort promenadavstånd så finner ni Ursviks motionsområde med flertalet löp och skidspår och även fina naturområden som Igelbäckens naturreservat samt Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar