Folkungagatan 8B

Svartbäcken, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Hovet i Uppsala
Om föreningen
Avgift
1 994 kr/mån
Pris/m²
41 974 kr/m²
Antal besök
1 415
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till denna charmiga etta med balkong i främre Svartbäcken.
Här bor du i en ljus och rymlig 1:a med trivsamt läge, nära centralstationen och centrum samt mysiga promenadstråk längs Fyrisån. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med god förvaring i inbyggda garderober samt en stor klädkammare, rymligt badrum med plats för badkar och fint ljusinsläpp från fönster. Lägenheten har ett stort allrum med plats för större säng och soffa samt matgrupp vid fönster. Från allrummet nås den generösa balkongen med sol från förmiddagen. Charmigt kök med god arbetsyta och förvaring samt plats för mindre bord och stolar att äta frukost vid. Lägenheten får genomgående fint ljusinsläpp med fönster åt två håll. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett tillhörande förråd.

Som boende på Folkungagatan 8B bor du i en välskött förening med god ekonom. Föreningen har gemensam tvättstuga och cykelförråd samt en mysig innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grillplats att nyttja för föreningens medlemmar.

I Svartbäcken som är ett av Uppsalas äldsta stadsdelar har du tillgång till vårdcentral, bad- och sportanläggningen Fyrishov samt närhet till service på Torbjörnstorg där du finner allmän service och ICA-butik. Här tar du dig även snabbt till stadskärnan med cykel och det är goda kommunikationer med buss. För dig som uppskattar mysiga promenader och motionsspår så finns det fina gångvägar ut med Fyrisån. Till centrum och centralstationen cyklar du på endast 10 minuter, samt nära till Uppsalas alla universitetsinstitutioner. Perfekt första bostad!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Mina Rostvik

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Mina Rostvik, Svenska Mäklarhuset Uppsala
+46701992323