Svartbäcksgatan 101D

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF 16 Ingegerd i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 213 kr/mån
Driftkostnad
4 302 kr/år
Pris/m²
51 667 kr/m²
Antal besök
903
Dagar på Hemnet
25

**Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!**

Detta är en mycket tilltalande 1:a med parkettgolv, högt i tak och helt fri från insyn på tredje våningen. Lägenheten bjuder på mindre kök, badrum med plats för tvättmaskin, hall med en inbyggd garderob inkl överskåp samt allrum med goda förvaringsmöjligheter i form av praktisk klädkammare. För ytterligare förvaring finns två källarförråd som får nyttjas av lägenhetsinnehavaren.

Stabil förening med låg belåningsgrad. Bland de gemensamma utrymmena finner du ett trevligt sällskapsrum med bardel, bastu, tvättstuga, torkrum samt cykelförråd.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt läge i attraktiva Svartbäcken bara ett stenkast från idrottsanläggningen Fyrishov med bl.a. badhus, gym samt planer för innebandy, handboll, badminton m.m. Du har även nära till Torbjörns Torg som erbjuder mataffär, apotek och konditori. Detta är en väldigt uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska med närhet till Röborundans motionsspår och vacker natur bredvid anrika Gamla Uppsala högar. Till centrums shopping och caféer har du bekvämt promenadavstånd, ca fem minuter med cykel samt goda kommunikationer med stadsbussarna.

Varmt välkomna hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Laziz Khalmatov för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala