Svartbäcksgatan 107B

Svartbäcken, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF 13 Ingegerd i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 097 kr/mån
Pris/m²
41 429 kr/m²
Antal besök
1 646
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till Svartbäcksgatan 107 B och denna välplanerade etta med bra läge och närhet till service samt kommunikation. Här erbjuds 38,5 välplanerade kvadratmeter i en stabil bostadsrättsförening.
Lägenheten ligger högt beläget i fastigheten och balkongen erbjuder många soltimmar! Bostaden fördelar sig på en välkomnade entré med gott om förvaring längre in, rymligt allrum med gott om plats till både soffa och säng samt utgång till lägenhetens balkong, ett stort nyrenoverat kök med plats för matbord och ett fräscht stamrenoverat badrum.

Som boende i Brf 13 Ingegerd har du tillgång till en stor och lummig innergård, här finns även möjlighet till odlingslåda, grillplats, hobbyrum, övernattningslägenhet, två tvättstugor och 16 p platser, allt som kan tänkas behövas! Föreningen har de senaste åren bytt fönster, säkerhetsdörrar, dränerat och isolerat källaren.

Som boende på Svartbäcksgatan 107 B har ni direkt närhet till Torbjörns Torg som bland annat erbjuder mataffärer, konditori och restauranger. Dessutom har ni motionsspår i Röbo där ni även kan besöka de anrika Gamla Uppsala högar. Intill bostaden har ni strövområden, frisbee bana samt Fyrishov inom ca 500 meter där ni har bad, bowlinghall, gym och många flera aktiviteter. På Svartbäcksgatan bor ni i ett lugnt och trivsamt läge på återvändsgata med huset närmast grönområde. Till centrum tar ni er med cykel på mindre än 10 minuter eller med stadsbussarna. För pendlaren finns Bärbyleden i närheten som sedan anslutas mot bland annat E4an.

Föranmäl gärna intresse till ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Fredrik Holm

Bjurfors Uppsala
Mäklare Fredrik Holm, Bjurfors Uppsala
0766332240