Jaktvägen 15

Svinningeudd, Österåker Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Förening
BRF Skärgårdsslänten 1
Om föreningen
Avgift
2 299 kr/mån
Pris/m²
52 969 kr/m²
Nyproduktion 

Visning 1/3 klockan 15.00-15.30. BYGGNATION PÅGÅR!

Ett modernt boende fördelat på 20 kvm boarea och 12 kvm biarea i form av loft. Nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs.Tillsammans med Hultman-Vogt arkitekter har Carl EK skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamentet för studiohusen. Genom den järnvitriolbehandlade exteriören, som bara blir vackrare med åren, och den privata uteplatsen, gifter sig boendet på ett sömlöst sätt med naturen. De 32 kvadratmeterna är fördelade på 20 kvm boarea och 12 kvm loft. Till studiohusen ingår även en parkering samt ett privat förråd.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kom på visning

  • 1
    mar
    Sön 1 mar kl. 15:00-15:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren