Hägerneholmsvägen 6A, vån 5

Täby Hägerneholm, Täby Se på karta

1 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Orion i Hägerneholm
Om föreningen
Avgift
1 480 kr/mån
Driftkostnad
6 804 kr/år
Pris/m²
57 500 kr/m²

Accepterat pris. Kontakta mäklare för privatvisning.

Ta chansen att förvärva denna ljusa och yteffetiva etta i omtycka Hägerneholm! Genomgående ljusa och moderna ytskikt, öppen planlösning och ett gediget ljusinsläpp. Bostaden har även en rymlig balkong med plats för möblemang, samt ett förråd precis utanför dörren för ytterligare förvaring.
Brf Orion i Hägerneholm är en ekonomiskt stabil förening, här bor du i en bra förening med låg avgift! I föreningen finns 138 ljusa och funktionella bostäder som disponeras som ettor samt tvåor. Det finns även två gemensamma takterasser som är fritt fram att nyttja, samt ett förråd i lägenheten.

I Hägerneholm bor du i ett nytt och expansivt område med stadsmässiga kvaliteter. I angränsade område finner du Arninge handelsplats med bl.a de stora matvarukedjorna, Ica Kvantum, Willys samt Coop. Här finner ni även apotek, systembolag och flertalet olika butiker. Bara åtta minuter från Hägerneholm ligger Täby Centrum som erbjuder shopping i världsklass! Täby Centrum har ett av Stockholms allra bästa butiksutbud från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. I Hägerneholm bor du dessutom granne med naturen! Du har aldrig långt till grönområden, motionsspår eller badplatser.

Det är redan lätt att ta sig kommunalt då flertalet busslinjer trafikerar här till bland annat Täby Centrum samt Danderyds sjukhus och tunnelbananas röda linje. Vid Arninge resecentrum kommer resenärer kunna ta Roslagsbanan eller kliva på bussar mot Stockholm, Norrtälje, Vaxholm och Danderyds sjukhus. För att det ska bli möjligt byggs en ny station för Roslagsbanan, Arninge station. Arninge resecentrum planeras stå klart 2020-2021.

Missa inte detta boende, kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019