Kungsberget 3

Tannefors, Linköpings kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26,7 m²
Våning
2, hiss finns
Byggår
1943
Förening
BRF Kungsberget nr 2
Om föreningen
Avgift
1 727 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
52 247 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och renoverade etta som ligger på andra våningen, här kan ni bara flytta in och trivas. Ligger i ett mycket bra läge och ni har en mycket trevlig vy från fönstren.

Lägenheten är ljus och har en mycket bra planlösning. Allt är renoverat, snyggt och påkostat. Vitta väggar och ekparkett förutom i hall där ni har läckert klinkergolv,

Ett stilrent kök med lyxig inredning med bänkskivor i Carraramarmor och vitt kakel över diskbänk/arbetsytor. Helt ny maskinell utrustning och här har ni naturligtvis en diskmaskin också.

Här har ni också ett mycket fint helkaklat badrum med spotlights i tak och golvvärme.

Promenadavstånd till city och cykelavstånd till universitetet. Omtyckta omgivningar såsom Stångån och dess promenadstråk.

Tannefors är en centralt belägen stadsdel öster om Stångån. Viljan att utveckla och förtäta inom Tannefors förväntas öka i och med utbyggnaden av Ostlänken, nya resecentrumet och stadsdelen Kallerstad. Här har ni närhet till det mesta så som busshållplats, ICA, pizzeria, Stångebro gatukök, bageri och blomsterbutik mm.

Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Peter Schöld

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Peter Schöld, SkandiaMäklarna Linköping
0730303343

Visningstider

 • 13
  aug
  Lör 13 aug
  Om ni önskar visning av denna bostad så ber vi dig kontakta ansvarig mäklare Peter Schöld 0730-303343 för att boka in datum/tid som passar dig!
 • 14
  aug
  Sön 14 aug kl. 16:00–16:20
  Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 3 sällskap i bostaden åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.