Tegelviksvägen 7D

Tegelviken, Kalmar kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1951
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 7
Om föreningen
Avgift
3 400 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
20 270 kr/m²

Låt mig presentera en välplanerad och omgjord etta (numera en minitvåa) i ett av Kalmars mest omtyckta kvarter, Tegelviken. Med fönster i två olika väderstreck får du ett fantastiskt ljusinsläpp. Insynen är noll, men utsikten maximal. Förvänta dig välplanerade kvadratmeter, genomgående fräscha och ljusa ytskikt, ett praktiskt kök och viktigast av allt – gott om svängrum! Att din inglasade balkong är rymlig och ett perfekt extrarum är bara att tacka för. Tips: Inglasningen i kombination med infravärme resulterar i året-runt-trivsel!

Bostadens blygsamma 37 kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? De kreativa lösningarna, smakfulla färgvalen och det fina ljusinsläppet fångar din uppmärksamhet. Det stora rummets yta och form gjorde det lätt för nuvarande ägare att avskilja sällskapsdel från sovdel och därmed skapa ett separat sovrum. Såväl sällskapsdel som sovrum har berikats med läckra ribbade väggar i ek. Ditt kök är stort och ger plats för såväl kock som gäster. Badrummet är fräscht och delvis kaklat.

Välskött förening med mysiga innergårdar och fina faciliteter att tillgå i bastu, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och gillestuga. I månadsavgiften ingår dessutom tv, bredband och telefoni från Telia. I huset finns tillhörande stort vindsförråd samt matkällare, cykelförråd och tvättstuga. På Tegelviksvägen bor du med gångavstånd till sjukhus, härlig natur, havet, service och kommunikationer. Bussen går precis utanför dörren.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022