Kommande

Gröna gatan 4

Torpa / Söder, Jönköpings kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1957
Förening
HSB BRF Kronan i Jönköping
Om föreningen
Avgift
2 130 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
39 857 kr/m²
Kommande

Välkommen till Gröna gatan 4 och ekonomiskt stabila HSB:s Brf Kronan!

Är du möjligtvis student eller är ute efter ett eget förstaboende? Då har Ni hittat rätt! Slipp trapporna eller väntan på hissen för att snabbt och smidigt ta Er in i bostaden i entréplan. Interiört finner Ni ett genomgående parkettgolv samt ljusa väggar och tak. Dimringsbara spotlights ovan arbetsbänk i köket och bekvämlighet som diskmaskin finns. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i öst. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Den avskilda sovalkoven (2020) bidrar till att sängen kommer undan från de sociala ytorna. Förvaring får Ni i flertalet garderober i hallen. Andra fördelar som bör uppmärksammas är att du smidigt tar dig ner till källarförråd och tvättstuga i samma huskropp, att bredband från Tele 2 (100/10) via fiber ingår i månadsavgiften samt att den stora och grönskande innergården med tillhörande sittplatser finns att nyttja med diverse aktiviteter. Slutligen är det värt att poängtera den låga månadsavgiften om 2 130 kr där både vatten, värme, kabel-tv samt bredband (fiber) via Tele 2 ingår, som bidrar till en förmånlig boendekostnad!

HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där flertalet stora renoveringar genomförts på senare år, bland annat:
- Stamrenovering (2007/2008)
- Yttertak (2008)
- Fiber (2015)
- Fasadbyte (pågående)
- Fönsterbyte (pågående)

Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Här har Ni några minuters gångväg till Högskolan och allt vad Torpa har att erbjuda. Närmaste matbutiker som ligger ett stenkast bort är både Ica och Coop Konsum där den senaste har öppettiderna 07-23. Vill man hänga kvar i närområdet så rekommenderas föreningens stora och parkliknande innergård, som gjord för att umgås i.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Robin Lindholm

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Robin Lindholm, SkandiaMäklarna Jönköping
0708204700

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.