Kristinedalsgatan 5

Torpa - Söder, Jönköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 9, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Karl i Jönköping
Om föreningen
Avgift
2 876 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
43 370 kr/m²

Brf Karl är en av stans mest stabila och lägst belånade föreningar. Den tillhör även en av de större sett till antalet bostäder. Med sitt centrala läge har de boende här promenadavstånd till det mesta av det bästa som Jönköping har att erbjuda. Såväl högskolan som idrottshus affärer finns bara några minuter bort.

Lägenheten har ett av föreningens bästa lägen, högt upp (7.e våningen) och med fritt västerläge. Den är även utrustad med en balkong som tack vare dess högläge helt saknar insyn men däremot är full av solsken, från eftermiddagen till sena kvällen. För ett par år sen gjordes det ett fullständigt omtag i bostaden och så som den en gång såg ut ser man inte många spår av idag. Numera är köket öppnare och större, det har installerats en köksö och taket har försetts med spotlights. Badrummet är modernt renoverat och i vardagsrummet finns det naturlig plats bakom en halvvägg att ställa sängen. Allt är renoverat med eftertanke och kloka val. Tidlösa men också moderna.

Addera de inre attributen med bostadens balkongläge och den trygghet en solid förening ger så andas den här kombinationen succé. Det här är en bostad som man flyttar rakt in i med allt det innebär i bekvämlighet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100