Vidängsvägen 16

Traneberg, Stockholms kommun Se på karta

2 350 000 kr

1 995 000 kr +18 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34,8 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF Vidängsvägen 16
Om föreningen
Avgift
2 710 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
67 529 kr/m²

Priset är accepterat. Kontakta mäklare för visningar som sker löpande. Omgående tillträde möjligt.

Varmt välkomna att bli den första att flytta in i denna nyligen producerade etta med härlig och tilltagen altan i sydväst-läge. En bostad som byggts med genomgående hög standard, med vita väggar, parkettgolv, grått och modernt kök med diskmaskin samt mycket fönster som gör att bostaden upplevs som mycket ljus och trivsam. Plats finns för allt man kan önska samt ett rymligt och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin.

Välskött & familjär förening som gör plusresultat. Nyligen sänkt avgift med 10%. En större amortering av gemensamma lån planeras framöver när båda de nya bostäderna sålts, därefter skall samtliga lån omförhandlas. Nyligen upprättades en också en 20-årig underhållsplan samt att fiber installerats.

I mysiga och lugna Traneberg finns det gott om mysiga promenadstråk och parker och på någon minuts avstånd kommer du ner till Alvik, där du enkelt kan ta 12:an ut i Trädgårdsstaden eller tunnelbanans gröna linje antingen väster ut eller in emot stadens puls och liv. I Alvik finns bra restauranger, gym, affärer och caféer, på några minuters avstånd finns Mälarens glittrande vatten.

Varmt välkommen med frågor om bostaden, föreningen eller området.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Kontakta mäklaren

Anton Bjärkenrud

Svensk Fastighetsförmedling Bromma
Mäklare Anton Bjärkenrud, Svensk Fastighetsförmedling Bromma
+46702413530