Turebergs allé 43

Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

1 790 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Lumen
Om föreningen
Avgift
1 764 kr/mån
Driftkostnad
8 232 kr/år
Pris/m²
68 846 kr/m²

- Stora fönsterpartier
- Påkostade materialval
- Balkong!

Unikt tillfälle att få förvärva denna påkostade designlägenhet med snygga materialval, fantastiska fönsterpartier och mysig balkong. Badrummet har klinker på golvet med komfortvärme och vita kaklade väggar. Grafitgrå skåpsluckor i köket med utrustning såsom induktionshäll samt integrerad kyl och frys. Genomgående parkettgolv för stilren känsla.

Läget är optimalt, med gångavstånd till både Häggviks Handelsplats och Häggviks Station samt Sollentuna Centrum och Sollentuna Station - med all tänkbar service - pendeltåg och bussar. Närheten till Häggsviks Handelsplats underlättar vardagspusslet och här finns bland annat ICA Maxi. Samtidigt är det bara är en kort promenad till härliga Edsviken med fina promenadstråk, slottspark, båtklubbar, utegym och badplats. Sollentuna är en aktiv kommun, här finns massvis med rekreationsmöjligheter. På gångavstånd finns Sollentuna simhall, badmintonhall och Sollentunavallen. Det är ca 20 minuters promenad till Bögs gård, som är en öppen visningsgård och rekreation vid naturreservatet Järvafältet. Med bil är du ute på E4:an på nolltid, antingen norrut mot Arlanda eller söderut mot City. Stinsen, som endast ligger ett stenkast ifrån bostaden, står under förändring. Här ska ett nytt kvarter i centrala Sollentuna byggas fram. Detta kommer bli ett lyft för hela området då man planerar att bygga både förskolor, skolor, fotbollsplan och bostäder.

Sollentuna station ligger drygt 700 m från Turebergs allé 41 med både pendeltåg och busstorg. Pendeltåg till Odenplan ca 12 minuter och till Stockholm City ca 15 minuter. Från Sollentuna station går flertalet busslinjer till andra delar av Sollentuna och mot bl.a. Kista, Mörby Centrum, Danderyds sjukhus och Karolinska Institutet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Torssell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Torssell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0707-46 22 44

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.