Nyproduktion

Brf Tuvebo Ateljé - Gunnestorpsvägen

Tuve, Göteborg Se på karta

1 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31,1 m²
Våning
4
Förening
BRF Tuvebo Ateljé
Om föreningen
Avgift
2 099 kr/mån
Pris/m²
50 643 kr/m²
Antal besök
875
Dagar på Hemnet
26
Nyproduktion

Kvadratsmart 1 rum och kök med alla dess bekvämligheter som kan tänkas behövas! Badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin, avskild hall med god förvaring, köket separat placerat och vardagsrum med sänghörna. Härifrån nås även en rymlig balkong i österläge.

Bostaden ligger i Brf Tuvebo Ateljé med totalt 71 lägenheter. Vi har lägenheter för er som letar i olika storlekar mellan 31,1 kvm - 105,3 kvm som fördelas på 1-4 rum och kök. Priserna varierar mellan 1 400 000 kr – 3 950 000 kr.

Om du väljer att köpa en bostad i Kvarteret Tuvebo får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Hissen går ända från garaget och upp till den härliga takterrassen som du har gemensamt med dina grannar.

Preliminär inflyttning kvartal 4, 2021. Behöver du flytta tidigare än så? Det finns fortfarande några lägenheter kvar i etapp 1 - Tuvebo Smedja.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Kontakt

Visningstider

  • 21
    okt
    Imorgon kl. 17:30–18:00
    Välkommen att boka in dig på visning. Vänligen respektera vår önskan om att samtliga kommer friska till visningen, för allas trevnad!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.