Nyproduktion

Gubbe Lars väg 12

Tuve, Göteborgs kommun Se på karta

1 680 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Tuvebo Glashytta
Om föreningen
Avgift
2 088 kr/mån
Pris/m²
48 000 kr/m²
Nyproduktion

Nu är det dags för inredningsval!

Köp lägenhet under juni månad för att få möjligheten att välja inredning till din bostad i Brf Tuvebo Glashytta!

Varmt välkommen till denna yteffektiva etta med sovalkov och balkong i söderläge att njuta av. Med sina 35 välplanerade kvadratmetrar får du ett kök som går i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket har plats för både matbord och soffgrupp, en rymlig sovalkov samt ett badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin.

I hjärtat av Tuve i Göteborg skapar vi nu Brf Tuvebo Glashytta - fyrtiofem lägenheter med fokus på funktionalitet och socialt umgänge. Här skall finnas en bostad för alla, från den yteffektiva enrummaren till den rymliga fyran och flera valmöjligheter däremellan.

Huset har balkonger i söderläge och loftgångar mot norr. Lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser - också dessa mot söder. Hiss finns i huset och den tar dig från garageplan upp till alla våningsplan. Tuvebo Glashytta blir en naturlig förlängning av det redan byggda delarna av Kvarteret Tuvebo.

 Om du väljer att köpa en bostad i här, får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga.

Bor du här har du nära till busshållplats, affärer, skolor, restauranger och gym.

Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig som bor här och för miljön i stort!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Kontakt

Adam Filipsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mäklare Adam Filipsson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
+46790737770