Kanelgränd 23, 3tr

Tyresö, Tyresö kommun Se på karta

1 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Nej
Förening
HSB BRF Trädgården nr 278 i Tyresö
Om föreningen
Avgift
2 754 kr/mån
Pris/m²
46 944 kr/m²

Välkommen att uppleva riktig ”posh-living” i läckert ateljéformat i populära Farmarstigen.

Den öppna planlösningen ihop med nyproduktionskänsla då hela bostaden är totalrenoverad, skapar detta hem ett boende utöver det vanliga.

Inbjudande hall med stor, platsbyggd förvaring som inrymmer massor. Här finns gott om plats för kläder för både honom och henne.

Rymligt och toppfräscht badrum med plats och förberett för tvättmaskin. I taket sitter infällda och dimmerstyrda spotlights. Skåp med plats för extra förvaring. Sobra ytskikt med ljuskaklade väggar och golvklinkers. Skönt med badkar.

Kök är magiskt! Minimalistiskt och supereffektiv förvaring och gott om arbetsytor. Köksö med plats för skönt häng och middagar. Självklart finns här alla moderna faciliteter som diskmaskin, kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn och köksfläkt.

Känslan när man stiger in i detta hem präglas av smarta funktioner och lösningar och en exklusiv känsla. På golvet ligger en massiv ekparkett. Väggarna är slätmålade i vit kulör. Kök och badrum med fina och sobra materialval. Stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lugnt belägen mot gården.

Med endast 15 minuter från Stockholm storstadspuls – och täta avgångar - ligger bostaden även attraktivt belägen med närhet till sjöar, innerskärgård, havet och en magisk natur.

Bara att flytta in!
- Mycket hög standard, allt i nyskick.
- Öppen planlösning.
- Fullutrustad lägenhet
- Helkaklat badrum.
- Närhet till skog och natur.
- Nära välsorterad livsmedelsbutik
-Förening med gym, festlokal, gästlägenhet, nyrenoverade tvättstugor, garage, p-platser och härliga grönområden. Låg skuld per kvm och solid ekonomi.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Ankie Björk

HusmanHagberg Tyresö/Älta
0734293401