Göte Turessons väg 7B

ULTUNA, Uppsala kommun Se på karta

1 275 000 kr

1 475 000 kr -14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Arboristen
Om föreningen
Avgift
2 731 kr/mån
Pris/m²
43 966 kr/m²

NYTT PRIS! Etta vid Ultuna som har en uteplats med kvällssol där du kan sitta och njuta av en kaffe i solen! Allt är fräscht och fint då bostaden är nyproducerad. Helkaklat badrum med dusch och kombitvättmaskin. Perfekt för dig som vill ha en liten yteffektiv lägenhet med uteplats i härligt område!

Här bor du nära många vandringsstråk och naturområden, som exempelvis Gula stigen, Sunnerstagropen (med slalom vintertid), Årike Fyris med bra möjlighet till exempelvis fågelskådning, Alnäs, Lunsen mfl. Du har Ekoln, som är en del av Mälaren, med bland annat Lyssnaängsbadet, båthamnarna och restaurang Skarholmen på bra avstånd. Superbra läge om du vill bo nära Akademiska sjukhuset, SLU, SVA, Ångströmlaboratoriet och BMC. Bra möjlighet till att träna finns på Friskis och Svettis, som ligger en kort promenad bort. Du har många fina gång- och cykelstråk naturskönt längs ån som leder in till centrala Uppsala och söder ut ändå bort till Vårdsätra.

Kommunikationerna är mycket bra med lokalbuss som har täta turer från området. Gottsunda centrum ligger relativt nära och har all den service du kan behöva såsom, matvaruaffärer, apotek, systembolag, vårdcentral, simhall, bibliotek mm. På gångavstånd ligger restaurang OPA och Praktikertjänst Ultuna Vårdcentral.

Se ekonomisk plan för mer information om föreningen. Det finns även en bra beskrivning av hela föreningen med dess byggnader där.

Ett förråd tillhör lägenheten beläget på vinden. Låsbara fönster och dörrar då lägenheten ligger på nedre botten.

Lägenheten hyrs ut för närvarande.

Varmt välkomna att höra av er om ni vill titta på lägenheten!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Anna Lindholm Eriksson

Riksmäklaren
Mäklare Anna Lindholm Eriksson, Riksmäklaren
0730635364