Wivalliusgatan 31

Uppsala, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2
Förening
Riksbyggen BRF Vivalla
Om föreningen
Avgift
2 247 kr/mån
Pris/m²
41 852 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning.

Välkommen till Wivalliusgatan 31 och denna fina etta på 40.5kvm med stor fin uteplats som gränsar mot allmänning där det finns gott om plats för grillkvällar med kubbspel.

Bostaden erbjuder en välkomnade hall med plats för ytterkläder och direkt till vänster ett stort fint helkaklat badrum. vidare in i lägenheten finns ett praktiskt kök och ett stort vardagsrum med plats för säng och soffgrupp, härifrån når ni den stora härliga altanen på ca 40kvm med perfekt solläge där ni kan njuta av varma sommardagar.

Bostaden är ett optimalt boende för dig som vill ha nära till allt och samtidigt bo i ett lugnt och trivsamt område.
Här finns uppvuxna gårdar med lekplatser, skolor. Ett stenkast bort finns Willys, Citygross och flertalet restauranger och butiker i det expanderande Gränbystaden. En gång- eller cykelväg tar er snabbt till Gränby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även Gränby sportfält med ishallar, bandyhall och helt nya IFU-arena. Fina cykelstråk länkar ihop stadsdelarna, på cirka 20 minuter tar du dig in till centrala Uppsala. Goda busskommunikationer finns utanför dörren och med buss når du Uppsalas puls och stadsliv på en kvart.
Den nya busslinjen Ringlinjen (1) binder ihop bussnäten och förbättrar framkomligheten i området ännu mer. Om du arbetar på annan ort och pendlar så tar du dig från parkering till E4:an på mindre än tre minuter

Kontakt ansvarig mäklare för mer information, Mathias Everhall 070-3565366 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mathias Everhall

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mathias Everhall, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46703565366