Lärdomsgatan 14

Vallastaden, Linköping Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Magasinet i Vallastaden
Om föreningen
Avgift
2 686 kr/mån
Driftkostnad
7 920 kr/år
Pris/m²
47 143 kr/m²

Välkommen till Vallastaden, Linköpings modernaste stadsdel med en arkitektur och en områdesstruktur som med sin täthet och sina definierade kvarter skapar en upplevelse av att vara i ett litet New York. Här flödar mångfald i boende, med den idylliska Smedstabäcken som slingrar sig som ett smycke med vackra små broar som binder samman de olika delarna. Fastigheten ”Magasinet” som består av två olika huskroppar med detaljer som gemensam pool och en fantastisk vinterträdgård . Magasinet definierar tanken med Vallastaden med sin unika sammansättning av gammalt och nytt med till exempel återvunna innerdörrar och rå betong.

Denna lägenhet är en smart planerad etta med loft, som gör att funktionen blir mer som en tvåa och med cool stadskänsla där man har ett fantastiskt ljusflöde genom en otrolig takhöjd om 5,60m där fönstren går från från golv till tak. Vi välkomnas av egen entré från utsidan som leder vidare till hallen med smart förvaringsutrymme och en äldre återvunnen dörr som med sin patina bryter vackert mot det supermoderna materialet i ask som återfinns i både hallen samt i köksdelen. Ett generöst badrum, helkaklat med dusch och kombinerad tvätt och torktumlare. Köket och vardagsrummet i öppen lösning med karaktär av loftet och fönstersättningen och där den fina trappan syns vackert i mjukt trä mot den gråa betongen. Loftet ger plats för sängplats och har ljus även här ifrån fönsterpartierna. Vid mörkläggning av bostaden finns bliseer och eldriven rullgardin.
Bostaden andas lite ”boutiquehotell” och kan inredas och anpassas efter det hem som man väljer att skapa beroende på smak och val av inredning. De boende i föreningen har också tillgång till gemensam pool och en liten trädgård med odlingslotter, man har även gemensam access till ett så kallat ”felleshus” där alltifrån stora sociala ytor med kök samt övernattningsrum. Här bor man nära service vid handelsområdet vid Djurgården och med fantastiska möjligheter till naturupplevelser i det närliggande Paradisparken, Eklandskapet eller Vallaskogen. Cykelavstånd till Linköpings GK och US samt med promenadavstånd till LiU. Välkommen till framtidens boende i Vallastaden i Brf Magasinet!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping