Kommande

Ångermannagatan 164, 6 tr

Vällingby Centrum, Stockholm Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 10, hiss finns
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Ritstiftet i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 303 kr/mån
Pris/m²
52 639 kr/m²
Kommande

Populär och välskött HSB förening invid Solursparken.

Perfekt planerad 1:a där varje kvadratmeter utnyttjas till max. Nyligen renoverat kök med moderna färgval och exklusiva vitvaror. Här har man öppnat upp en tidigare vägg och fått en mer behaglig öppen planlösning in till matplatsen som med fördel ligger i anslutning till balkongen. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus i i hela bostaden. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin, allt från 2017.

Balkongen ligger med vacker utsikt mot Vällingby centrum samt Solursparken och vi ser hela vägen till Bromma. Här finns platsbyggd trall samt platsbyggd soffa med förvaring under.

Bostaden har renoverats med vackra färger och rustika material. Vackra framtagna väggar i puts och betong delar av rummet från kök/matplats till vardagsrum/sovdel på ett behagligt sätt. I den stora sovalkoven får man plats med en stor säng och här finns också ett platsbyggt skrivbord. Häftig fondvägg av mörkbetsad furupanel ger karaktär till rummet. På golvet vilar genomgående en vackert parkett.

Slutligen finns en stor, välkomnande hall med plats för avhägning av ytterkläder och skor samt ingång till en stor klädkammare som går att inreda efter behov.

Via hallen når vi det fräscha och stambytta badrummet med ljust klinker och kakel. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin.

Det här är helt klart en boende som inte får missas. Du bor mycket bekvämt nära kommunikationer och all tänkbar service, samtidigt nära grönområden. En stor och stabil förening med flera gemensamma utrymmen. Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Kontakta mäklaren

Mikaela Bogestedt

Södermäklarna
Mäklare Mikaela Bogestedt, Södermäklarna
0703967300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.