Kommande

Vittangigatan 1

Vällingby Centrum, Stockholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23 m²
Förening
BRF Reversalet i Vällingby
Om föreningen
Avgift
1 683 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
65 000 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till Vittangigatan 1 - det perfekta boendet mitt i Vällingby Centrum. Ett tillfälle att förvärva det utmärkta första boendet!
Rymligt och väl tilltaget allrum. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Allrummet ger plats för sovdel, soffgrupp och matplats. Köket är som nytt med bekvämligheter som diskmaskin, spis, ugn och kombinerad kyl med ett frysfack. Nya fönster från 2018. I BRF Reversalet bor ni i en bra och populär förening med centralt läge med ett stenkast från Vällingby Centrum med all tänkbar shopping-och nöjesutbud.

Tunnelbanans gröna linje ligger bara en minuts promenad från lägenheten och tar dig in till stan på endast 26 minuter. Från Vällingby går flertalet bussar till bl.a. Spånga Station, med anknytning till pendeltåg, Kista Centrum och tunnelbanans blå linje.
Dessutom har ni promenadavstånd till Mälarens strand och vacker natur. För den friluftsintresserade, löparen och motionären finns fina löpspår i Grimsta samt ett stort utegym, detta på bara några minuters gångavstånd.

Kontakta mäklaren för mer information om visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Kontakta mäklaren

Patrik Lidholm

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
Mäklare Patrik Lidholm, Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
0732313808

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas