Östersundsgatan 7, 9 tr

Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Våning
9 av 15, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Råck16
Om föreningen
Avgift
2 210 kr/mån
Pris/m²
47 237 kr/m²

* Kontakta mäklare Rasmus Logärd på 070-740 43 62 för privat visning och mer information *

- Gym (Nordic Wellness), biograf, gemensamhetslokal med bastu, övernattningslägenhet, takterass, tvättstuga på varje våningsplan och postombud direkt i fastigheten -

Varmt välkomna till denna omsorgsfullt omhändertagna, ljusa och rymliga enrummare i en fantastisk förening!

Här bor du högt upp i huset i en bostad som präglas av härligt ljusflöde tack vare de mängder av fönsterpartier och de dubbla franska balkonger som bostaden erbjuder. Stilfullt kök med mängder av förvaring och arbetsytor vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet är stort, ljust och inbjudande och kan inredas helt efter egen smak och här är det även förberett för installation av tvättmaskin för den som önskar. Tack vare den smarta planlösningen erbjuder bostaden mängder av förvaringsmöjligheter samt olika alternativ till möblering. I nuläget disponeras allrummet med en större säng, soffa och tv-vägg samtidigt som den separata klädkammaren i hallen används som ett litet kontor.

BRF Råck16 är en välskött föreningen med god ekonomi och låg belåningsgrad belägen i Vällingby Parkstad. Föreningen har oändligt med gemensamma utrymmen och erbjuder boenden här nyttjande av bland annat en stor takterass på våning 16, egen biograf, bastu, uthyrningslokal intill takterassen, övernattningslägenhet, tvättstuga på varje våningsplan, gym i huset (Nordic Wellness), tobaksaffär med postombud och mer därtill. Föreningen hyr sina lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay vilket genererar stora hyresintäkter. Här bor du med direkt närhet till både fantastiska kommunikationer, i form av tunnelbana endast 2 minuter bort, och flertalet busslinjer, samt matbutik (Hemköp) runt hörnet och fina naturområden alldeles i närheten som exempelvis Kanaanbadet, Grimstaskogen och Maltesholmsbadet. Vällingby Centrum ligger även det i närheten och med endast några minuters bilfärd bort hittar du där allt från större matbutiker, systembolaget och apotek till restauranger, shopping, caféer, biograf och så vidare.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Rasmus Logärd

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Rasmus Logärd, Unik Fastighetsförmedling AB
+46707404362