Jämtlandsgatan 154

Vällingby, Stockholms kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 11, hiss finns
Byggår
1953
Förening
BRF Vällingbypennan
Om föreningen
Avgift
2 263 kr/mån
Pris/m²
51 364 kr/m²

**Accepterat pris!**

- Vällingby Centrum!
- T-bana! 170m!
- Sällan till salu!
- Populär förening!

Välkomna till denna charmiga etta. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Plats för stor säng, soffa, matbord, garderober, TV-möbel mm. Med stora fönsterpartier i två väderstreck och minimal insyn har ni nu chansen att förvärva denna mysiga bostad. Golvet i köket och vardagsrummet är nytt från förra året.

- Direkt närhet till T-banan! Närmaste ingången ligger ca 170 meter från huset. Även bussterminalen i centrum ligger endast ett stenkast uppför backen.

Föreningen Brf Vällingbypennan har en belåningsgrad på endast 2502 kr/kvm.
Föreningen har 3 garage på Vittangigatan. Gratis gatuparkering i området.
I närheten finns flertalet bilpooler tillgängliga som erbjuder hyrbilstjänster.

Vällingby Centrum är klassat som kulturellt intressant miljö av Riksantikvarieämbetet vilket innebär att fasader och helhetsintryck inte får förändras. Här finns goda kommunikationer som T-bana och bussterminal och ett mycket stort utbud av butiker, service och handel. Det finns även flertalet gym i centrum och Vällingby sim- och idrottshall.

I närheten har man Grimsta naturreservat där det finns motionsspår, utegym och gröna ängar och även flera badstränder (Kanaanbadet & Maltesholmsbadet), där man kan njuta av fina strandpromenader och klippor. Varför inte ta en fika på vackra Hesselby Slott som är belägen runt knuten. I området har man förskolor, grundskola och idrottsplatser.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Deisam Sulayman

MOHV Bromma
Mäklare Deisam Sulayman, MOHV Bromma
0763181320