Föreningsgatan 18B, No. 300

Vasastaden, Göteborg Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns ej
Förening
BRF Askungen 1
Om föreningen
Avgift
2 085 kr/mån
Pris/m²
76 563 kr/m²

Nyproducerade inflyttningsklara ettor med funktionen av treor där stora delar av inredningen ingår. F18 Studios är ett unikt kvadratsmart bostadskoncept med topputrustade citystudios där en stor del av inredningen ingår för att på så sätt optimera ytan och ge plats och komfort för två personer. Lämpas utmärkt för studenter, förstagångsköpare, övernattningslägenhet eller för downsizers.

Internationellt blir det allt vanligare med färdiginredda bostäder för att optimera yta och funktion. Första projektet i Göteborg är F18 Studios med bästa läge på Föreningsgatan i Vasastaden. Projektet omfattar elva stycken fully equiped studios mellan 30-56 kvadratmeter. Av dessa erbjuds fem Backyard Studios och sex stycken Gallery Studios, alla med stora fönster mot Föreningsgatans grönska.

Till varje studio ingår ett fullutrustat kök och badrum, en kvadratsmart inredning signerat Compact Living Store för att få optimal funktion. Som köpare väljer du förstås färg och tyger och bäddkomfort själv för att skapa ett personligt boende.

Varje studio har ett fullutrustat kök med induktionshäll, micro/fläkt, diskmaskin, varmluftsugn med grill, kyl/frys samt en matplats med plats för ca 2-4 personer. I vardagsrum ingår en soffa i valfri färg med avtagbar klädsel, samt ett soffbord som är sänk-och höjbart och kan expanderas till ett matbord för 6-8 personer. Vardagsrummet omvandlas enkelt till ett rymligt sovrum med en skön dubbelsäng med bekvämt stoppad huvudgavel och integrerad förvaring på samma yta. Det ingår även en komplett arbetsplats med ett integrerat home-office för studier eller arbete hemifrån.
Med den kvadratsmarta inredning som ingår, skapas ett ”vardagsrum”, matsal vid behov, ”sovrum” med dubbelsäng och en hemarbetsplats på samma yta vilket ger ca 20 kvadratmeter mer yta i funktion.

Helkaklade badrum med golvvärme, dubbla handdukstorkar, WiFi-styrd tvättmaskin med torkfunktion samt handfat, wc och spegelskåp. Plats finns för ytterligare förvaring. All belysning är utrustad med systemet Plejd så att du kan styra via telefonen.

Läs mer om bostaden och se filmen om projektet!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City