Thorells gata 8

Vasastaden, Linköpings kommun Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Vasatornet i Linköping
Om föreningen
Avgift
2 091 kr/mån
Driftkostnad
2 976 kr/år
Pris/m²
52 794 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta med attraktivt och centralt läge, 3,15 meter i takhöjd, låg avgift och balkong i söderläge!

I populära Övre Vasastaden finner ni denna yteffektiva etta med öppen planlösning, mycket ljusinsläpp, gott om förvaring och unik takhöjd. Boendet, som är i nyskick, erbjuder en exceptionell hög standard med ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin samt ett modernt kök från Ballingslöv med bänkskiva i sten och goda arbetsytor. Här finns alla bekvämligheter som kan önskas såsom bl.a. diskmaskin och inbyggd micro. Detta är boende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort.

Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikleden förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. En helt ny stadsdel skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och kommer utmärka sig med kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, butiker och företagande samsas med folklivet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Kiddist Lindström

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Kiddist Lindström, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46739867375