Kommande

Karlslundsgatan 11 (Lgh13)

Örebro kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,5 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Kungsljuset
Om föreningen
Avgift
2 037 kr/mån
Pris/m²
47 746 kr/m²
Kommande

En central etta för den kräsne köparen med extremt låg boendekostnad där alla bekvämligheter är på plats! Passar perfekt som övernattningslägenhet, central etta eller perfekt och lyxig studentlägenhet. Sylvassa materialval rakt igenom.

I hjärtat av Vasastan saluförs nu äntligen det exklusiva 1:an i BRF Kungsljuset. Bostaden erbjuder i det någonting extra. Vattenburen golvvärme för optimal komfort. Golv från exklusiva Bricmate, ledspottar och kakel och klinker även det från Bricmate.

Det här är en exklusiv vindslägenhet som har en slående karaktär för den som inte nöjer sig med en standardlägenhet. Boarea uppmäter 35 kvm men golvytan uppskattas till ca 44 kvm.

Boendekostnad:
3 301 :- i månaden baserat på en ränta om 1,5 %

Utöver de exklusiva bostaden har föreningen även en relaxavdelning där man kan njuta efter en hård arbetsvecka. Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym. Huset har genomgått en totalrustning under 2017/2018.

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.