Kommande

Trastvägen 9

Väster, Lunds kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Hägern
Om föreningen
Avgift
1 694 kr/mån
Pris/m²
66 000 kr/m²
Kommande

Sällsynt möjlighet! Denna fantastiska lägenhet i mindre men välplanerat format är belägen på en eftertraktad adress i västra delen av centrala Lund. Lägenheten har genomgått en elegant renovering där varje detalj har behandlats noggrant och med omsorg. Den totala ytan sträcker sig till 25 kvadratmeter och innehåller ett modernt och komplett kök samt ett stilfullt helkaklat badrum, där duschen har utökats för extra komfort. I det rymliga allrummet, som är enkelt att möblera, finns gott om utrymme för säng, soffa och ett matbord för 2-4 personer. Som en extra bonus kan du njuta av en exklusiv walk-in-closet som pryds med en vacker tapet.

Lägenheten flödar i naturligt ljus tack vare fönsternas placering mot söder och erbjuder en bedårande utsikt över den charmiga innergården. Här kommer du att trivas, omgiven av fridfull grönska och närheten till parker och löpspår. Samtidigt har du bara en kort promenad till Centralstationen och det rika utbudet av butiker, caféer och restauranger i stadskärnan. Universitetsområdet, utmärkta kommunikationsmöjligheter och alla bekvämligheter du kan tänka dig finns också inom räckhåll.

Bostadsrättsföreningen är trevlig och välorganiserad, med en stark gemenskap bland grannarna och välunderhållna gemensamma utrymmen. Dessutom finns både hiss och utmärkta parkeringsmöjligheter tillgängliga.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.