Nyproduktion

Flygaregatan

Västra Förstaden, Halmstads kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Västra Allén
Om föreningen
Avgift
2 612 kr/mån
Pris/m²
47 375 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en social etta med öppen planlösning, trevligt vinkelkök och gott om förvaring i en klädkammare samt en skjutdörrsgarderob. Balkongen har ett lugnt läge mot den gröna gården.

Kom in! Här hittar du en luftig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en klädkammare. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I passagen mellan hall och rum finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för kläder och skor samt ett städskåp. Den trevliga balkongen har ett lugnt läge mot den gröna gården. Här kommer du att spendera många sköna timmar under sommarhalvåret.

Det öppna och sociala rummet har plats för dig och dina vänner och det trevliga vinkelköket är perfekt för dig som uppskattar matlagning. Innanför soffan finns en passande plats för din säng där en glasvägg skiljer matplatsen från sovplatsen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.
*Obs, notera att de interiöra bilderna är inspirationsbilder från annan lägenhet i

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB

Kontakt

Jörgen Ivarsson

Skanska Sverige AB
Mäklare Jörgen Ivarsson, Skanska Sverige AB
+46702778948