Nyproduktion

Flygaregatan

Västra Förstaden, Halmstad Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Västra Allén
Om föreningen
Avgift
2 563 kr/mån
Pris/m²
51 154 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in på första våningen till en social och ljus etta med sovalkov, öppen planlösning och trevligt vinkelkök samt förvaring i två skjutdörrsgarderober. Uteplatsen har söderläge mot den gröna gården.

Kliv in till en luftig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

En sovalkov ger en skön plats för din säng som är avskild från de sociala ytorna. Intill finns plats för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Det luftiga rummet får ljus från flera fönster och har plats för att umgås. Det praktiska vinkelköket ger dig gott om arbetsytor för matlagning och här kan du förbereda middagen medan dina vänner umgås i soffan. Den generösa uteplatsen har ett perfekt söderläge mot gården med sol nästan hela dagen och kvällen. Här kommer du att spendera många sköna timmar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

*Obs, notera att de interiöra bilderna är inspirationsbilder från annan lägenhet i

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Hus Väst