Västra varvsgatan 16G

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Byggår
2013
Förening
BRF Ankarparken 1 i Västra Hamnen
Om föreningen
Avgift
1 606 kr/mån
Pris/m²
57 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade enrummare i Västra hamnen. Inne i lägenheten möts vi direkt av ett otroligt ljus från det stora glaspartiet. Fint parkettgolv kombineras med vita släta väggar. Köksdelen är smart planerad med plommonfärgad köksinredning och utrustning från Husqvarna. I det stora rummet är kök, vardagsrum och sovplats integrerat vilket skapar stora sociala ytor. Flera möbleringsmöjligheter erbjuds i detta rum och det finns plats för matplats, soffa, säng och mediemöbel om så önskas. I bostaden erbjuds goda förvaringsmöjlighet i flera garderober. Badrummet är väl tilltaget och går i färgerna vitt och svart. För att underlätta vardagen så finns det en tvättstuga på samma våningsplan som lägenheten. I huset finns tvättstuga på varje våning vilket gör att det är lätt att få tvättider. Från det stora rummet nås en härlig balkong i västerläge. Tack vare att bostaden är belägen på översta våningen blir ljusinsläppen fantastiskt och man skymtar Ribbersborgsstranden och havet.

Brf Ankarparken 1, här tillkommer alla de fördelar som är med nyproduktion som att byggnaderna är nya och inga renoveringar kommer att vara nödvändiga på ett bra tag framöver. Det är en stor och stabil förening som erbjuder sina medlemmar faciliteter som bastu, relaxrum, gästlägenheter och gemensamma takterrasser. Bredablick hjälper föreningen med deras ekonomi och sätter upp budget, allt för att se till att ha en välskött ekonomi. Föreningen äger tomten vilket är mycket positivt då det innebär att det inte finns något hyresavtal på tomten som kan leda till ökade kostnader för föreningen.

Västra Varvsgatan 16G är beläget i attraktiva Västra hamnen med omedelbar närhet till allt man kan tänkas önska. Runt knuten finner vi hav, soldäck, caféer, restauranger och härliga promenadstråk längst vattnet. Ribersborgsstranden och dess populära kallbadhus lockar många badare året om. För att underlätta vardagen så finns ICA Maxi, apoteket, gym och systembolaget bara över gatan. Med närheten till Malmös Universitet blir detta den perfekt bostad för den studerande. Även närhet till centralen skapar möjlighet till att snabbt ta sig till de närliggande större städerna, Lunds universitet eller över sundet till Kastrup och Köpenhamn. Vilket gör att den även passar perfekt som övernattningslägenhet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City