Österleden 52G

Växjö, Växjö kommun Se på karta

1 185 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Fagrabäck i Växjö
Om föreningen
Avgift
2 242 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
27 558 kr/m²
Antal besök
1 358
Dagar på Hemnet
19

Välkommen in i denna lägenhet om 43 kvadratmeter! Perfekt som första boende eller studentlägenhet. Strax utanför går goda bussförbindelser, både till centrum och vidare till universitetet. För dig som önskar ta dig fram via cykel finns fina cykelvägar både till och från Växjö stadskärna. I nära anslutning till lägenheter ligger mataffärer, mack och bensinstation och på promenadavstånd hittar du Pizzeria Florens.
Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en öppen och charmig bostad där det rika ljusinsläppet och parker utanför är det första man lägger märke till. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet 2009 och erbjuder idag dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen ger dig gott om plats för förvaring med sina platsbyggda garderober. Vardagsrummet är stort och rymligt med ett härligt ljusinsläpp i västerläge från de stora fönsterpartiet. Här finns en sovplats som idag är avgränsad med hjälp av draperier som formar en naturlig sovalkov. Köket erbjuder samma ljusinsläpp som i vardagsrummet och är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, micro och spis. I köket finns rum för vänner på besök.

På Österleden 52G bor du med närhet till både pulsen i city men även lugnet på stigarna i Fylleryd. Intill lägenhetshuset har föreningen egen trädgård, perfekt för sommarens grillning eller kubbspel. Några hundra meter från lägenheten finns flertalet parker att promenera kring samt bekvämligheter så som pizzeria, mataffär, mack och busshållsplats. Utbudet i Växjös stadskärna når du på ett fåtal minuter på cykel, så som torghandeln på onsdagsmorgnar eller frukostfrallorna till helgens mysfrukost.

Välkommen till en kvadratsmart etta på Fagrabäck!
// Emma Ragnerby

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Emma Ragnerby

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Emma Ragnerby, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46728541471

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.