Vaxmoravägen / Frestavägen

Vaxmora, Sollentuna Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Biarea
10 m²
Uteplats
Ja
Våning
0, hiss finns ej
Byggår
2020
Förening
BRF Akleja
Om föreningen
Avgift
1 775 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
99 750 kr/m²

- FAST PRIS / FÖRST TILL KVARN - JURIDISK PERSON ACCEPTERAS - UTHYRNING I ANDRA HAND ACCEPTERAS - MÖJLIGHET TILL PARKERINGSPLATS -

Bli den första att flytta in i en nyproducerad minivilla med en totalyta på 30 kvm (inklusive loft) och med egen uteplats. Huset är yteffektivt och välplanerat med stora fönsterpartier i alla fyra väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Entréplan med öppen planlösning mot köksdelen med ett överhängande loft för sovplats. Snyggt och modernt badrum med golvvärme. Bostaden håller genomgående hög standard på maskiner och materialval. På loftet finns plats för en stor säng samt mindre förvaring.

Aklejas läge vid Vaxmora och Rösjöskogens naturreservat ger unika förutsättningar för ett aktivt liv. På gångavstånd finns fyra vackra insjöar varav Fjäturen, Snuggan och Rösjön till större delen ligger i orörd natur. Väsjön ska bli centralpunkten kring vilken det nya i Väsjön skall koncentreras med anslutande torgplatser, parkstråk och strandpromenad. För den sportintresserade finns det mycket fina möjligheter, Vid sportfältet ligger ett idrottsområde med tennishall, fotbollsplaner och skidbacken Väsjöbacken med fyra nedfarter och sju liftar.

Brf Akleja uppför totalt 12 parhus och 6 minivillor, dvs totalt 18 bostäder. Byggnationen pågår och samtliga parhus är sålda. Nu finns endast 6 st minivillor kvar till försäljning.

Bilderna är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna